Παραμετροποίηση MikroTik Routers

Η τοποθέτηση ενός επαγγελματικού router στο δίκτυο μας, δεν θα κάνει την σύνδεση μας στο internet πιο γρήγορη απο ότι ήδη είναι. Συνήθως το πρόβλημα δεν είναι η ταχύτητα, αλλά η σταθερότητα. Ενας επαγγελματικός router θα πετύχει την βελτιστοποίηση της λειτουργίας, τον σωστό διαμοιρασμό και παράλληλα θα εισάγει στο δίκτυο όλα τα επιπλέον οφέλη των επιλογών που δεν είναι διαθέσιμα στις αντίστοιχες οικιακές συσκευές. Η MikroTik διαθέτει στην αγορά ισχυρούς αλλά προσιτούς routers με δυνατότητα κάλυψης των αναγκών από μια μικρή επιχείρηση έως επαγγελματικούς χώρους με πολλές συσκευές (δημόσια δίκτυα, ξενοδοχεία, events).

Την Κυριακή 29.01.23 στις 19:00 ο Θεοφάνης μας κάνει μια εισαγωγή στην παραμετροποίηση των MikroTik routers δείχνοντας από απλές βασικές λειτουργίες έως και μερικές επιλογές για υψηλού επιπέδου απαιτήσεις.

Ο Θεοφάνης Σαρμίδης είναι σύμβουλος επιχειρήσεων και παράλληλα σχεδιάζει και αναπτύσσει λογισμικό και δικτυακές υποδομές, με εμπειρία άνω των 2 δεκαετιών. Έχει σπουδάσει Μηχανικός Τηλεπικοινωνιών και δραστηριοποιείται στην Βόρεια Ελλάδα. Οι MikroTik routers αποτελούν βασικό κομμάτι της δικτυακής υποδομής στις επιχειρήσεις που υποστηρίζει, τόσο σε μικρές επιχειρήσεις όσο και σε βιομηχανικές μονάδες. Τον τελευταίο καιρό ασχολείται συστηματικά με τον ψηφιακό μετασχηματισμό και το Industry 4.0.

Συνδεθείτε μέσω Microsoft Teams εδώ.

Δείτε το βίντεο της παρουσίασης εδώ: